Shop

Velkommen til Kochs Kaffebars webshop 

Vi er en familiedrevet kaffe- og thebutik - etableret i 2013 - beliggende i Aalborg. Hos os er kvalitet i højsæde - og vores motto er "En smag til forskel"


Vi tilbyder 12 forskellige kvalitetsbønner, som alle er nøje udvalgt for at give vore kunder et bredt smagsspektre at vælge imellem. Har du ønsker om bønner derudover er du velkommen til at kontakte os, idet vi kan skaffe de fleste bønner. Er du interesseret i grønne bønner for selv at riste dem, kan vi også finde ud af det.


Ved bestilling tager du stilling til om bønnerne skal kværnes eller leveres som hele bønner.

Man får den optimale smag ved at kværne bønnerne umiddelbart før kaffebrygningen. Vore bønner leveres primært i sorte 200g folieposer med genluk - igen for at holde bedst mulig på bønnernes aroma.


Vi har også vores egen the-serie som alle er blandinger af rene råvarer og således uden kunstige smagsforstærkere o.l. Der er rene the-klassikere - samt et bredt udvalg af theblandinger.


Hertil har vi espressoudstyr samt diverse udstyr til både the- og kaffebrygning derhjemme. Tag et kig på vores produkter her på siden og kontakt os endelig ved eventuelle spørgsmål. 


Der vil løbende blive suppleret med yderligere produkter i den kommende periode, idet shoppen er under opbygning.

Fragt fra kr. 49,-